Извозване на мебели

Основното направление на дейността на извозване.com е самото транспортирането на мебели със собствен транспорт. Такъв може да стане от 1,5 до 5 тона. За целта се използва специален фургон за мебели с участието на професионални товарачи.

Това ще ви позволи да прехвърлите меката мебел и всяка една мебел и да транспортирате, където поискате. От легло, гардероб, секция, шкафове и всичко, останало, за което може би се замисляте сега.

Екипите ще организират транспорт на апартамент и офис мебели и в най-близките региони. Няма да ви бъде скъпо да транспортирате или организирате извозване на  мебели, ако имате поне двама товарача. Шофьорът ще ви помогне при товарене и разтоварване на малко количество неща.

Преместване, изнасяне , товарене и извозване на мебели

Животът ни се развива много динамично. Всичко старо постоянно се актуализира. Хората редовно сменят местоживеенето си в търсене на по-удобни условия. Ако все пак сте успели да не пропуснете възможността да се преместите в нов апартамент или къща, тогава ще ви трябват услугите на транспортните превозвачи. Собствениците на частни къщи и вили ще се окажат в абсолютно същата ситуация. Така по някакъв начин ще трябва да доставяте ново оборудване в ново жилище или до офиса.

Разбира се, можете да помолите приятелите си за помощ. Заедно най-вероятно ще можете да заредите мебели и интериорните елементи, но дали тези операции ще се извършват ефективно? Малки щети, хлътнало или драскотини по са много вероятни.

Счупена антикварна чаша може да ви струва повече от услугите на професионалист. Фирмите, предоставящи транспортни и товарни услуги, ще могат да извършат преместване на апартамент или офис без забавяне във времето. Опитните товарачи ще заредят мебелите ефективно и бързо.

В извозване.com се предлагат едни от най-добрите транспортни услуги и фирмата е добра компанията с добро име на пазара. Обхватът на извършваните от нея операции включва транспортиране на мебели. Служителите на компанията ще могат да извършват всякакви транспортни процедури в най-кратки срокове, без да създават проблеми на клиента. Ръководството на организацията разбира значението на висококачествените услуги за товарене, поради което поддържа само квалифицирани служители в персонала. Отговорното и внимателно отношение към превозваните обекти е основното изискване на компанията към персонала.

Служителите на компанията ще ви помогнат да организирате извозване на мебели.

Фирмата извършва транспорт на мебели само със специализирани превозни средства, които са специално проектирани за тези цели. Специалистите от логистичния отдел изчисляват най-оптималния маршрут за превозните средства, при който разходите за пари и време ще бъдат минимални. Диспечерът определя, какъв вид транспорт е необходим за транспортиране на имуществото на клиента. Това се прави това въз основа на характеристиките по формата на мебелите, тегло, обем и крехкост. В повечето случаи транспортирането на мебели може да се извърши с помощта на бус, който може да побере огромен брой предмети. За особено големи обеми товари се използват камиони. Купетата на автомобила са винаги чисти и оборудвани с трансферни материали, за да защитят мебелите по време на транспортиране.

Понякога има ситуации, когато размерът на дадена мебел е толкова голям, че дори не може да бъде изнесен от стаята, камо ли да бъде транспортиран. В тези ситуации, клиентите могат да се възползват от услугата демонтаж на мебели.

В такива случаи опитни служители на организацията разглобяват и демонтират обемното имущество. Разглобената мебел е много по-лесна за транспортиране, тъй като липсата на свободно пространство между нейните компоненти осигурява допълнителна защита при различни товари. В корпуса на превозните средства предметите са внимателно фиксирани в неподвижно състояние. Всичко това се прави, за да се избегне свободното им движение и повреда по време на шофиране.

Услугите на фирма по извозване на мебели извозване.com включват и разтоварване на мебели. Служителите ще извършат пълна доставка на вещи и, ако е необходимо, ще ги подредят на определените места в новите помещения. Това става, чрез предварително етикетиране на мебелите и план, изготвен от консултанти.

Scroll to Top