Как да изберем най-подходящите дънки: 6 тайни, за които не знаехте

Тесните дънки са неразделна част от основния гардероб, но и универсално нещо, което излиза без изключение и изглежда добре на всяка фигура. Основното е да ги изберете правилно!

Изберете джинси с висока талия

Дънките с висока точност винаги изглеждат по-добре от модел с ниска талия – те отлично подчертават вашите фигури, като същевременно крият недостатъците на фигурата.

Проверете етикета

„Рентабилност“ – за това най-вече трябва да обърнете внимание на ципа при тесни дънки Skinny Rumena. Той определено изисква специално внимание от ваша страна – не забравяйте да го проверите няколко пъти, преди да купувате. Ципът в никакъв случай не трябва да се разкопчава, в противен случай рискувате един ден да бъдете в много неловко положение.

Обърнете внимание къде свършват дънките

„Правилните“ тесни дънки трябва да завършват точно там, където започва „костите“ на глезените – поради това те са идеални да се комбинират с абсолютно всякакви обувки (от лодки до маратонки и зимни ботуши, чизми или боти)

Вижте и как изглеждат задните джобове

Те трябва да са високи, прави и близки един до друг.

Оставете място да „дишате“

Въпреки името си, перфектни тесни дънки не трябва да бъдат прекалено прилепнали плътно към кожата – дори в съблекалнята, уверете се, ако можете, че позволяват да се движите свободно в тях, седнете и се изправете.

Дънките не трябва и да обикалят около талията ви

В противен случай при сядане може да разголите нежелани части.

Scroll to Top