3 инструмента за местене на тежки мебели

Не е случайност, че колелото се смята за най-важното изобретение някога. Има ли добра причина, поради която не трябва да използвате колелото, за да направите хода си по-лесен и безопасен?

В случай, че не знаете как, а се налага да местите дома и да изхвърляте старите мебели, научете как да стане това:

Мебелна количка – често смятан за най-добрият приятел на механика, мебелната количка е L-образна двуколесна количка, която остава несравнима по отношение на полезността, ефективността и безопасността. Удивително е колко просто, но същевременно ефективно и незаменимо е повдигане и преместване на тежки предмети по време на движение. И едно нещо, което може да бъде абсолютно сигурно е, че няма да има недостиг на тежки и обемисти предмети за транспортиране. Това е инвестиция, която ще се изплати десетократно, защото дори и да не трябва да напускате новия си дом, може да я използвате за превоз на всички видове тежки неща.

Мебелни пързалки – може да се наложи да плъзнете мебел на кратко разстояние или целия път през стая – и за да го направите безопасно, ще ви трябват мебелни плъзгачи. Плъзгачът е част от трайна пластмаса от едната страна и твърда гума от другата, която ще ви помогне да плъзнете тежките мебели с лекота. Просто поставете плъзгача под всеки крак или ъгъл на мебелите, без да се получи триене.

Преместване на ремъци – каишките могат да помогнат при преместването на тежки мебели, като пренасочат теглото от гърба към по-силната мускулна група. Преместващите ремъци са почти изключително използвани от професионални екипи по изхвърляне на мебели.

Scroll to Top