Горещо за чанти 2017

Горещите чанти за 2017Чанта за жената – това е нещо невиждано, което може да съхранява документи, козметика и храни, всичко онова, което не искате да носите в ръцете си.Изборът на чанти не е лесен: необходимо е, избраната чанта да подчертава същността на притежателката си; да съответства по цветовата схема на тоалета и най-важното да е на мода. Ето, защо избрахме да се спрем на топ класацията за модерни чанти 2017 г.

Цветова гама

През 2017 г., дизайнерите предлагат по деликатен начин изобилието от модели дамски чанти, с които да съблазнят нежната половина от човечеството.

По този повод, най-подходящ вариант чанти са в бял цвят, който стои перфектно и с два контрастни цвята облекла, както и с най-различни нюанси на бежово, кремаво, слонова кост и тонове бяло.

Основни тенденциите в цветовете клонят към ограничени цветове, приглушени, които ще създадат интелигентен и елегантен образа.

Ярките цветове в този аксесоар са не само уникални, но и вдъхновяващи.

Повече от два цвята и многоцветни комбинации не бива да се използват за този аксесоар, за да не се претовари образа на бизнес дамата.

Материали

Материалът за дамската чанта трябва да е високо качество, устойчив на натоварвания и честа употреба. Поради тази причина, най-продавани и модерни са кожата и текстилът.

Кожени чанти

Те се отличават с високо качество, изработени от естествена кожа. Във всеки модел, изглеждат богати и стилни. Кожа от влечуго е мечтата на много жени. Изборът на такъв аксесоар, демонстрира силна и волева дама с характер. Що се отнася до облеклото, с което се комбинирана, такова трябва да е скромно.

Текстил

Използването на текстил е като полет на въображението, който използва невероятни форми и покрития. Модният текстил в чанти за жени се пада на активно живеещите такива. Жената, която харесва чанти от плат се радва на пълноценен живот изпълнен с приключения живот.

Мода

През 2017 г. първите места сред дамските чанти, заемат и раници. Те са идеални за разходки и за ежедневието.

Чанти, пътни чанти, портмонета за вечерна рокля, чанти за офиса, раници, чантата за през рамо – многообразието е безкрайно. Тези сладки аксесоари подчертават образа на истинската дама.

 

 

Scroll to Top