Кога може да носите дълга рокля на точки

Точки – малки и големи, сиви, бели, черни, червени. Всички те могат да са изключителен елемент от облеклото, така че да гледат над обикновени аксесоари като на луксозен акцент.

И все пак, ако искате да изглеждате ярки и неотразими е възможно да съчетавате добре с други геометрични мотиви. Червената рокля в бяло на точки прави модела идеален за романтична среща. Друга добра комбинация е официална рокля с топ от червен сатен и дантела с дълги ръкави.

Черна или тъмно синя рокля с бели точки е подходяща за официални поводи. Ако тъмно синьото прави роклята много скучна вземете червен колан, червени сандали и червена чанта, този костюм ще изглежда много ярък и стилен.

Дълга рокля с пола на точки с червен колан също ще изглежда много изразително. Пъстра рокля на точки може да вземете със себе си на почивка. Такава лятна рокля ще ви накара да се чувствате няколко години по-млади. Ако комбинирате с обувки и шапка можете да получите оригинален стил.

Рокля на грахово зърно не излизат от мода. Тази класическа схема е популярна в продължение на много години. Тя може да е чаровна и женствена. Поради това, от сезон на сезон в почти всяка част на гардероба се пренася и до наши дни. Комбинирана с подходящи обувки тя ще изгради безупречен стил. Такива комбинации могат да бъдат видени и при най-известни модели и филмови звезди.

Изградете вашият специален стайлинг и изберете аксесоари, които са от съществено значение, за да създадат индивидуалност и да акцентират на вашия стил и добър вкус.

Scroll to Top