Строга рокля – как да изберете елегантния стил

роклиВ гардероба на всяка жена винаги има огромно количество рокли. Но не всички модели са подходящи за ежедневието? Както знаем, напълно невъзможно е да се обличаме с дълга плажна рокля за работа или къса лятна рокля. Време е да пазарувате.

Ето защо днес ние ще говорим за стриктната рокля. Разбира се, в света на бизнеса са много популярни костюмите и много дами дори успяват да използват една и съща риза в комбинация с пола или панталон. По този начин, тези предприемчиви жени получават две отделни изображения. В същото време трябва да помним, че практичността е добра, но не забравяйте, че сте жена и това не е никак прекалено.

Има няколко строги класически рокли, като рокля Румена в гардероба, които никога няма да са излишни.

Стриктна бизнес рокля – Какво да изберем за офиса

Съвсем не става дума да добавите само мрачни нюанси за роклята. Също така, не е необходимо да се изключат абсолютно всички аксесоари. Запомнете, строгият стил също може да бъде доста интересен, просто трябва да знаете как правилно да го допълните.

Преди да сте тръгнала да пазарувате в онлайн магазин за дрехи, прочетете внимателно всички правила на компанията, които са свързани с правилника за облеклото. Това трябва да се направи, за да си гарантирате, че сте купили нещо, което се вписват в представата за началника на стила на подчинените. В противен случай рискувате постоянно в килера ви да висят дрехи запазени за големи празници.

Разбира се, вие не трябва да носите обемисти бижута в големи количества. Не е нужно да се забавлявате, в офиса ще се работи! Не е необходимо и да потъпквате бизнес имиджа си с натруфени аксесоари. Само халка от бижутата, часовник и малко колие са напълно достатъчни за имиджа ви на бизнес дама.

При избора на стил, трябва да се обърне внимание на модела средна дължина и силует. Всяка жена има нужда от хубави дрехи. Ако обстановката позволява, може да добавите само конвенционален тънък колан или корсет-колани. Такива също трябва да са класически, без никакви декоративни елементи. Между другото, най-добрият избор ще бъде рокля класически модел. Такава строга бизнес рокля трябва да бъде с дължина до коляното или по-висока от два пръста.

Внимание! Не давайте предимство на твърде късите модели. Тежестта на вашето облекло ще бъде напълно не на място в суровия свят на бизнеса. Подходяща дължина е тази на MIDI. Това ще помогне за удължаване на силуета. Към всичко това добавете само красиви обувки с висок ток и бежов цвят. Така краката ви ще са много по-красиви и дълги, а това гарантирано визуално намалява обема. И още нещо за обувките: не забравяйте, че бизнес офис стилът не включва ботуши.

Scroll to Top