Персонализирайте своя гардероб според тялото си

модаИзборът на подходящи дрехи за вашия тип и форма на тялото може да направи много разлика за това как да се чувствате и изглеждате.

Ето няколко съвета, които могат да са от полза, за да персонализирайте своя гардероб според тялото си.

Думата „дебела“ или изразът „не се харесвам“ не съществуват в речника на много от дамите, които дават тези съвети. Как да се научим да се обличаме според формата на тялото си от тях, предлагам ви да разберете:

Ако вече имате малки форми в кръста, широки гърди и заоблени бедра, това значи, че имате перфектно функционално разпределение на тип тяло и лесно може да носите всеки стил и да изберете каквото дрехите искате.

Какво да се носят: Можете да се откажете от дрехи, които подчертават малката част на талията и допълват вашия силует. Висока талия, рокли, панталони, поли и рокли с пристегната форма в кръста могат да направи тялото ви да изглежда още по-слабо отколкото е. Избягвайте да носите дрехи, които са извънгабаритни, в насипно състояние и са разпуснати. Подобно на съвременната архитектура, това може да се стори нелепо.

Ако имате тежък бюст, избягвайте блузи и рокли на големи щампи. Изберете рокля МЕРИ жълт или носете с панталони с ризи или тениски. Къси и обемисти блузи и потници приемат формата на тялото и я правят подобна на ябълка. Жените с такова телосложение имат кръгли, малки рамене, но имат по-забележимо коремче. Повечето от телесното тегло е концентрирано около средата и така техният размер бюст изглежда среден.

Много жени, принадлежащи към тази група тип „пилешки бутчета“, характеризиращи се с големи бедра и тънки глезените и прасците.

Какво да носят те: Носенето на линия дрехи с повече обем работи най-добре. Ниско S-образно в талията и V-образно деколте, привличат вниманието към бюста и несъвършенствата на средата. Ако не искате тях да изведете на преден план не носете дрехи, които наблягат на тези части или ги разголват.

По-дългите жилетки също изглеждат добре. От тази форма обикновено има тънки материи, които могат да придадат издължаващ ефект върху краката. Това може да се постигне и с прави панталони, които за случая са идеални. Никога не казвай „да“ на стегнати плетени пуловери, които обгръщат тялото ви.

Ниски и плоски форми – дамите с тях могат да носят доста стилове. Те имат малки рамене и квадратна форма в кръста. Понякога може да се стори трудно да изберат те ефект в талията, но е важно за този силует.

Какво да облекат: Носете дрехи, сред които наблегнете на обтични рокли, обгръщащи поли с качулка около врата, наслояване и т.н.. A-линия избирайте за поли и висока талия панталони. Това ще създаде балансирано разпределение на тоалета по цялото тяло. Най-добре избягвайте, малка рамка и квадратно оформяне на талията.

Scroll to Top