10 причини да посетите Испания – първа част

посещение в ИспанияДори в сравнение с всички невероятни страни в света, Испания все още има нещо много специално, което да предложи и трябва да бъде поставена в списъка на всеки турист. Но само в случай, че не сте убедени в това, тук са десет причини да посетите Испания, които със сигурност ще променят мнението.

Испански флаг и многото причини да посетите Испания

Знамето на испански означава толкова много причини да посетите Испания

  1. Фестивали и фиести

Едни от най-забавните причини за посещение на Испания са да се насладите на много фестивали. Може да предпочетете един мрачен религиозен процес по време на Страстната седмица, или може да искате да изпускате парата, да опитате разнообразие от храна и вино. Какъвто и да е случая, испански фестивали са незабравими и зашеметяващи.

  1. Това е фактор

Испанските хора често не смятат, че са европейски, тъй като Испания е едновременно географски и културно изолирана от останалата част на континента. Всъщност, както историята на Испания показва, страната е често откъснати от останалата част на света и така обособена и оригинална култура, разработена в страната като цяло, както и в различните региони. Така че, дори ако сте опитен пътешественик, то Испания няма да изглежда нещо подобно на градовете, които сте посетили преди.

  1. Храни, храна храна

Испанската храна е известен по света и всеки регион има свои специалитети. Порция сангрия и испанско вино, както и списъкът със сигурност не свършва дотук. За културата на Испания все още се говори навред. Тя живее, особено в южната част на Испания, на север, градове като Сан Себастиан и много други, които съчетават най-пресните най-вкусни съставки. Да отвориш очи, да напълниш стомах са все възхитителен причини да посетите Испания.

  1. Нищо не е съвсем същото

Това е една от най-важните причини да посетите Испания. Всяка провинция на Испания е драстично различна от останалите и всеки от тях има своя собствена невероятна красота. Дали ще отиде да прочутите Галисия, Страната на баските, Каталония или Андалусия, вие винаги ще намерите нещо, което ви изненадва за разликата в културата. Ако можете да изследвате няколко региона в Испания и да видим какви разлики и забележителности ще откриете.

Галисийски водопад, емблематичен по многото причини, провокиращи да посетите Испания

Дали това не е точно онова, което си представяте, когато мислите за Испания?

  1. Никога няма да се срещнете по-приветлива хора

Има много причини да посетите Испания като туристическа дестинация. Хората на Испания са много приятелски и никога не се колебаят да отговаря на въпроси или да дадат указания; Понякога те дори могат да са много гостоприемни, като поканят туриста у дома си, а след това, да го заведат до дадена дестинация! Ако сте в кафене или бар, несъмнено ще разговаряте със света. Испания е чудесно място за практикуване за разговор и е страхотно място да се изгубите по правилния начин.

Следва продължение

 

Scroll to Top