Мода в пуловерите

Някои наричат модата с пуловери шик, за други тя е само есенно-зимно допълнение към гардероба. Широките и безформени плетива са всичко останало, но не и стилни или естетични. Подобно схващане не може да е много различно.

дамски пуловери

Модата в дамски пуловери доставя топлина, комфорт и разнообразие. Сред моделите могат да се открият с принтове, шарки, разнообразни цветове и съчетания.

Дамските плетива, дамски пуловери и блузони доставят женственост, шик и е достатъчно само да са правилно подбрани. Ето и някои насоки:

Мода на пуловер с джинси – най-лесната модна комбинация е пуловер с джинси. Панталонът или джинсите могат да са тесни или прави, могат и да са тип клин. Условието тук е само да се потърси баланс в тоалета. Добре е да се избягват прекалено тесни или много широки дрехи. Ако искате да постигнете отслабващ ефект се придържайте към тъмните тонове, без принт и дръзки краски. Тоалет с широк панталон, клин или джинси довършете с боти до глезена или висок ботуш. Според желаната визия може да вмъкнете късо кожено яке или вталено палто. За дамската чанта няма ограничения.

Мода на пуловер с пола – широкият пуловер се комбинира лесно с права или леко разкроена пола в различна дължина. За офиса заложете на модел до коляното, а за вечерен тоалет по-къс пуловер. В първия вариант може да добавите боти или ботуш до глезена, а във втория на модел с декорации и по-атрактивно излъчване.

Ако се придържате към бохо стила, не се колебайте да комбинирате пуловер с дълга пола или рокля. Най-подходящи в този случай са ботуши до коляното, а във втория модел с връзки и други декорации.

Мода на блузони – някои по-дълги пуловери, наричани блузони, напълно могат да заменят необходимостта от долна дреха и да се носят като рокли. В комбинация с плътен чорапогащник или клин, високи ботуши или боти са идеални, както за вечерен тоалет, така и за офис облекло. Подобна модна дреха лесно се комбинира с чанта, колан и други аксесоари, както и с избора на връхна дреха. За да придадете повече форма на подобен тоалет, задължително съчетайте с колан в талията, под талията или високо над нея, почти до бюста.

Мода пуловер с шорти – такова съчетание е подходящо за дългокраките дами, които имат изваяно телосложение. Късите зимни панталонки или шорти могат да са от кожа, памук, вълна, велур или деним, а пуловерът да е в по-разчупен вариант. Към това съчетание добавете плътен чорапогащник или клин, боти или ботуши над коляното. Връхната дреха може да е вталена и по-къса.

Scroll to Top